top of page


Finn kompetente styrekandidater!

Våre tjenester

Database med kvalifiserte, kompetente styrekandidater 

Styrekandidatene våre er like ulike som selskapene vi jobber med. Alle kandidatene har erfaring fra styreverv, topplederstillinger eller er en bransjeekspert.   
 

Vi har kandidater som dekker alle sektorer, herunder: Bank/ finans, eiendom/ entreprise, energi, helse/ biopharma, industri, kultur/ kreativitet, offentlig sektor, olje/ oljeservice, handel, shipping/ maritim, tech/ IT, fisk/ oppdrett, telecom/ media og service/rådgivning.  
 

Ta kontakt hvis du vil ha mer informasjon om Styrelisten.   

Innspill til styreverv 

Er du på jakt etter et nytt styremedlem og ønsker innspill fra Styrelisten? Da tar du kontakt med oss på epost, eller fyller ut dette skjemaet. Dere kan enten skrive noe om selskapet og hvilken profil dere ønsker for neste styremedlem, og/eller vi setter opp et møte for å diskutere.  
 

Vi sender dere innspill til aktuelle kandidater som er valgt ut basert på den profilen dere har etterspurt. Videre dialog tas i utgangspunktet direkte mellom dere og kandidaten. Minimumsprisen for kandidatinnspiller kr. 5000,- eks. mva + et suksesshonorar hvis det er match. Vil du vite mer, er vi tilgjengelige for en prat! 

Matchmaking events

Noen selskaper er interessert i å møte flere kandidater som fyller ulike profiler for så å vurdere hvilken profil som er ønsket. Styrelisten fasiliteter derfor fysiske møteplasser hvor styrekandidater og selskaper får anledning til å møte hverandre for å presentere seg selv og diskutere eventuelle muligheter på kort og lang sikt og bygge relasjoner.   
 

Våre matchmaking events er godt planlagte og strukturerte og skaper verdier for begge parter. Vi inviterer  kandidater fra Styrelisten ut fra antall selskaper og ønsket profil.  
 

Vi arrangerer matchmaking med enkeltselskaper, konsernstrukturer, valgkomiteer, rådgivermiljøer og bransjespesifikke aktører.  Ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi arrangerer matchmaking for deg.  

Styrekurs og foredrag 

Våre grunnleggere er advokater som jobber i og med styrer, valgkomiteer og styrerelaterte problemstillinger hver dag. I tillegg har vi en rekke erfarne partnere og kandidater på Styrelisten som jevnlig holder kurs i styrerelaterte emner.   

Ønsker dere kurs eller foredrag i styrerelaterte og aktuelle emner, ta kontakt. 

 

waxwing-bHjcidGFnOU-unsplash.jpg

Bruk Styrelisten til styrerekruttering!

Gjennom Styrelisten får selskaper tilgang til kvalifiserte, kvinnelige  styrekandidater, i tillegg til vår kunnskap innen styreutvelgelse og utvikling. Våre kunder er både stiftelser, samt noterte og unoterte selskaper. Vi jobber tett med selskapene for å forstå deres spesifikke behov for å foreslå de beste talentene med mål om å hjelpe til med å bygge et høyt presterende styre. 

EQT

"Board diversity is a clear priority for EQT, and Styrelisten is a highly beneficial initiative for supporting this at an accelerated pace."

Verdane

"Our partnership is a step in achieving greater diversity in the board recruitment process. We actively encourage our portfolio companies to consult Styrelisten when recruiting, and feedback has been very positive."

Credo Partner

"We use Styrelisten actively not only to achieve diversity, but to connect with board candidates that traditional recruiters seldom identify – younger talent in particular."
bottom of page